Workshops en Trainingen Zakelijke Markt

De kwaliteit van je product is goed. Maar hoe staat het met de verkoop ervan?

of

Je bent goed op de inhoud, maar het lukt je slecht om anderen te overtuigen, voor je te winnen. Of je voelt je telkens niet op je gemak en weet niet hoe je dat kunt veranderen.

Balans inhoud en presentatie

Bij ‘verkoop’ gaat het om de balans tussen inhoud en uitstraling, je presentatie. De verpakking is daarbij net zo belangrijk als de inhoud. Van jou en van je product of dienst.

Dit komt terug in je verkoopgesprekken, in vergaderingen, één-op-één contacten, maar ook als je presentaties voor groepen geeft. Of je nu daadwerkelijk in de verkoop zit, manager van een afdeling bent of met collega’s dan wel externe relaties te maken hebt.

Daarnaast vertegenwoordig je ook je bedrijf. Jouw uitstraling en die van je bedrijf en je functie moeten ook met elkaar kloppen. En dat kan per situatie verschillen.

Kortom: Mensen kijken onbewust naar de manier waarop je je kleedt, je beweegt, je stem gebruikt. Ze hebben meteen een oordeel. Of je nu wilt of niet. Daarom geeft Be-Your-Best workshops en trainingen waarbij je je daarvan bewust bent, zodat je consequent en effectief leert communiceren. Kijk naar kolom hiernaast voor de trainingen.