Stylingadvies via garderobecheck

“Nine out of ten women own at least one item of clothing they have never worn. This is true of only a third of men.”  – prof. Karen J. Pine

  • Heb je geen idee wat er in je kledingkast hangt en kom je dus weer thuis met het zoveelste zwarte jasje?
  • Koop je impulsief zonder te bedenken of het kledingstuk wel te combineren valt met andere dingen die in je kast hangen?
  • Hoe vaak denk je? “Er hangt zoveel in mijn kledingkast. En toch weer dat gevoel: Weer niets om aan te trekken. Hoe kan dat nu?”
  • Hoe kun je meer garderobe creëren zonder elke keer te gaan shoppen?
  • Paniek. Je hebt een nieuwe baan en je garderobe is helemaal niet passend. En je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Heb je een hekel aan winkelen, maar heb je toch zo nu en dan wat nodig?

We duiken je kledingkast in en je past alles wat je wilt bewaren of waar je vragen over hebt. Aan de hand van deze kledingsessie in je eigen garderobe, komen we vanzelf erachter welke kleding je wel en niet staat en waarom. Is het de kleur, is het de vorm, past het bij je (huidige) postuur, is het nog in goede staat? Valt het te vermaken dan wel te verven? Zijn er meer combinaties te maken dan je nu al hebt? Wat mis je nog aan attributen en wat kan meteen in de prullenbak of naar de tweedehandswinkel?

Er worden foto’s gemaakt van je nieuwe outfits en naderhand krijg je een verslag met de foto’s en tips die je tijdens de garderobecheck hebt meegekregen.

Als je dit duidelijk hebt, kun je daarna eventueel gaan winkelen om je garderobe aan te vullen.

Reacties klanten

“Ik dacht dat mijn garderobe een onsamenhangend rommeltje was, maar dankzij Be-Your-Best bleek ik hele leuke combi’s te kunnen maken met mijn bestaande kleding. Ook combinaties die ikzelf nooit uitgekozen zou hebben, maar die me heel goed bleken te staan. Ik kreeg tips voor de kleuren die goed bij me passen en waarop ik moet letten bij de aanschaf van nieuwe spullen. Ik shop nu gerichter en let op wat ik waarbij wil dragen. Een eye-opener dus, zonder een hele nieuwe garderobe te hoeven kopen!”

“Een paar uur later bleek ik een compleet nieuwe garderobe te hebben. Gewoonweg door heel veel kledingstukken anders te combineren en meer met accessoires te werken. Voorlopig hoef ik niet meer te gaan winkelen!”