Wie is Be-Your-Best

Welkom, ik ben Erica Pach, eigenaresse van Be-Your-Best. Gespecialiseerd in persoonlijke uitstraling en nonverbale communicatie. Mijn speciale aandacht gaat uit naar oudere vrouwen, en met name naar 60+ vrouwen. Omdat ik zelf 60+ ben, begrijp ik als geen ander hoe je lijf en je leven verandert als je ouder wordt. Mijn motto is “stijlvol op elke leeftijd”. En vooral “Be You” op je best als in Be-Your-Best.

Be-Your-Best: Op maat gesneden of in een groep?

Graag help ik je in je zoektocht naar de uitstraling die bij je past. Of dat nu met meer mensen in een workshop is of in een op maat gesneden traject. Of het nu voor een zakelijke gelegenheid is of gewoon ‘voor de leuk’.

Specialisatie

Zoals gezegd ben ik gespecialiseerd in 60+ vrouwen. Het allerleukste vind ik om garderobes door te nemen en op te schonen. Dan komen namelijk alle disciplines samen: mensenkennis, kleurenkennis, stijladvies en je garderobe nieuw leven inblazen.

Opleiding

Na het afronden van mijn opleiding voor Imagoadvies bij Image Masters heb ik in 2005 Be-Your-Best opgericht. Sindsdien school ik mij regelmatig bij. O.a. Colour coaching bij Colourcomfort van Thelma van de Werff, Kleding als Taal bij de Stijlstudio van Eva Hollander.

Vragen?

info@be-your-best.nl of 06 405 97 086.