Losse kragen – deel 2

Onlangs schreef ik over losse manchetten. Natuurlijk zijn er ook losse kragen te koop. Daarover heb ik zelfs al eerder geschreven, toen ook voor mannen. We zijn nu 1,5 jaar verder sinds het laatste stuk hierover en nu heb ik meer avontuurlijke kragen gevonden. Voor de dames. 

Accessoires frissen je garderobe op

Losse kragen, manchetten, het zijn alle accessoires om je bestaande garderobe een ander uiterlijk te geven. In deze tijden van duurzaamheid is het goed om eens te kijken hoe je je garderobe met kleine ingrepen kunt opfrissen. Accessoires zijn een heel goed hulpmiddel daarin. En het is natuurlijk ontzettend leuk dat deze losse onderdelen ook bij je kleine veranderingen kunnen horen.

Zijn onderstaande kragen je te klassiek of juist te frivool? Ga je voor meer voorzichtig, dan kun je ook kijken bij de site Losse kraagjes. Deze kragen zijn ook wat lager geprijsd.

Klassieke uitstraling kan ook stoer gestyled

La Collerette is een Nederlands merk met een klassieke uitstraling. Maar zelfs dan, als je zo’n klassiek ogend kraagje een beetje stoer stylt, is het eventuele truttige er weer af. Vind je het moeilijk om je kleding te stylen, je kunt mij altijd inhuren voor een advies. 0640597086.

De tweede serie losse kragen is avontuurlijker. Ze hebben meer kleur en vooral, ook grappige vormen. Sommige kragen zijn echt een ‘statement’. Dan heb je verder niets meer nodig.

Losse kragen van Magnus Clothing.

lees ook

Losse manchetten voor vrouwen

Losse kraag als accessoire – deel 1

Foto’s zijn van Magnus Clothing Co.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *