Zweetblokkerende shirts

Al eerder schreef ik over Lab Fresh overhemden en T-shirts. Toen ging het over het vlekwerende aspect. Vandaag hebben we het over lekker fris blijven ruiken, ook als het heel heet is. Zweetblokkerende en geurwerende kleding voor mannen.

Lab Fresh verkoopt overhemden, T-shirts  en polo’s met deze eigenschappen.

Zweetblokkerend

De binnenkant van hun shirts absorbeert vocht en en helpt het sneller verdampen. Zo blijft je lichaam droog en je krijgt geen zweetplekken op je mooie shirt.

Geurwerend

De antibacteriële eigenschappen doden de bacteriën die de zweetlucht veroorzaken. Daardoor kun je deze hemden langer dragen voordat ze de wasmachine in hoeven. Gemiddeld genomen kun je de hemden van Labfresh 3,5 dag dragen voordat ze gewassen moeten worden.

Planeetvriendelijk

Het mooie van de zweetblokkerende en geurwerende eigenschappen van deze hemden is dat je ze dus minder wast en zodoende minder energie en water gebruikt. Altijd beter voor het milieu.

Kledingstijl

Labfresh kleding is tamelijk klassiek en lijkt vooral gericht op de werkende mens die recht-toe-recht-aan kleding zoekt. Als je die ‘look’ zoekt en geen wild gekleurde overhemden wenst, dan zit je goed bij dit bedrijf. Overigens verkopen ze ook broeken en sokken. En de laatste zijn zeker ook geurwerend!

Opmerking: Geen foto’s Labfresh ivm auteursrechten. Ga naar hun site voor visuele informatie.

 

lees ook

Vlekwerende overhemden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *