Feestdagen en mannenkleding

Feestdagen en mannenkleding. Wat doen we aan dit jaar? Laten we het zo zeggen: Doe in ieder geval je best om leuk voor de dag te komen… Alhoewel over ‘leuk’ verschillende interpretaties bestaan. Lees vooral verder door. 

Draag andere kleur

Mannenkleding tijdens de feestdagen kan compleet anders lijken als je een kleur aantrekt die je normaal gesproken niet durft te dragen. Je zult zien dat de complimenten binnenstromen omdat je er zo verdomd goed uitziet. Vooropgesteld dat je weet welke kleuren je goed staan. Dus dan is een kleurenanalyse een prima gelegenheid om dat eens te onderzoeken. Voor de feestdagen maar ook voor heel lang daarna!

Kijk eens wat een andere kleur shirt kan doen bij een pak.Ik begrijp ook wel dat je niet als een gele kanariepiet door het leven wil gaan, maar het gaat erom dat je je gedachten eens een andere kant uitstuurt dan dat eeuwige donkerblauw, grijs en zwart. Al is het maar een (vlinder)das of sjaal in een andere kleur.

 

Prints zijn hot

Prints zijn helemaal in. Dus ga je niet voor een andere kleur en houd je je toch bij een schutkleur, dan kun je je leuk onderscheiden met een print zoals hieronder. Niet té opvallend, maar toch niet je dagelijkse outfit, denk ik zo. Dus ga ervoor tijdens je de feestdagen in je mannenkleding!

 

Kijk verder op deze site van River Island, want er staat heel kekke jasjes op de voor de mannen. Net ff anders, maar niet té, althans…. Het is maar wat je gewend bent natuurlijk.

Glam!

Ga je niet voor kleur of print, dan kun je als man met de feestdagen ook glitters en glans in je mannenkleding verwerken. Én als je gaat trouwen, maar dat is een ander verhaal. Dus neem het ervan en ga eens voor een glimmende blazer. Of ga in smoking.

Laagjes!

Kerst is in de winter, maar binnen kunnen de temperaturen hoog oplopen. Daarom zijn laagjes echt ideaal. Je moet je namelijk tijdens de feestdagen wel lekker voelen in je mannenkleding. Met een leuke blazer of colbert kun je met je outfit leuke combinaties maken en ook nog wat uittrekken als het te warm wordt.

Volle baard?

Hier een alternatief voor de feestdagen en mannenkleding. Heb je een baard-baard, want je hebt echt wat haar nodig om hier uit je dak te gaan, dan kun je die helemaal inwrijven met glitters tijdens de feestdagen. Staat heel feestelijk en je valt op in het donker!

Kersttrui?

 

En je weet het hè, echt geen zin om goed gekleed te gaan en wel de lolbroek willen uithangen: de foute kersttrui kan altijd nog. Inclusief knetterende open haard. En voor de praktische mannen onder ons: je kunt in die trui ook nog je telefoon kwijt. Hoe feestelijk handig is dat?

feestdagen en mannenkleding

Geniet van de feestdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *