Kleurenanalyse in Kleurrijk Marrakesh

Een kleurenanalyse in Kleurrijk Marrakesh is het eerste waarmee we starten. Tijdens deze thematrip belichten we vele kanten van kleur . Met deze analyse ben je meteen goed voorbereid op de kleurenuitspattingen in deze stad. Ik heb al honderden analyses gedaan en elke keer is het toch weer spannend om te zien welke kleurtinten goed bij iemand passen. Daarnaast geeft een kleurenanalyse ook een deel van je karakter prijs.

Kleurenanalyse en haar verven

Omdat vrouwen nogal eens de neiging hebben hun haar te verven – jong of oud, het doet er eigenlijk niet toe – dekken we de haren af. De haarkleur kan namelijk de kleurenanalyse beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor bril en make-up. De bril is vaak wel een puntje, omdat de draagster niet zo goed ziet zónder, dus meestal mag die opblijven. Zeker als het geen uitgesproken kleur heeft, is het geen afleidend object.

Je kleurtinten weerspiegelen je voorkeuren

Na een kleurenanalyse zie ik de meeste mensen niet meer. En ik heb dus geen weet van hoe ze de kleuren daarna ervaren. Die gelegenheid heb ik nu dus wel de komende dagen na de kleurenanalyse in Kleurrijk Marrakesh. Ik had het al eens geconstateerd door mijn jarenlange ervaring, maar nu kan ik het regelmatig met eigen ogen zien: de kleurtinten die jou het beste staan, daar loop je meestal automatisch op af. Bovendien geven ze een deel van je karakter weer. Het bevestigt eigenlijk wat je altijd al voelt, alleen weet je niet waarom. Je merkt bijvoorbeeld wel dat je je op een of andere manier niet lekker voelt bij die prachtige okergele bloes die je net hebt gekocht, maar waarom dan? Je wilt namelijk zo graag geel toevoegen aan je garderobe en toch klopt het niet.

Kleurenanalyse in Kleurrijk Marrakesh

Okergeel staat niet iedereen. Hoe weet je dat? Zoek dat uit bij een kleurenanalyse.

Je kleurtinten en je karakter

Tijdens zo’n analyse kom je er dan achter waarom je wel geel kunt dragen, maar alleen een andere tint geel. In dit geval niet het uitgesproken, warme okergeel maar meer het zachte, koele geel. En als je dan buiten komt in de souk van Marrakesh waar de kleuren je tegemoet spatten, dan zie je het gebeuren. Degene die van zachte tinten houdt en waarvan blijkt dat dat dan ook de kleuren zijn die haar het beste staan, stapt automatisch af op dat soort gekleurde sjaals, kleden, doeken, meubels. De ander, die dol is op felgekleurde zaken, raakt vooral geïnspireerd door objecten waar de kleuren van afspatten. Ook merk ik: de soort kleuren die je draagt, past meestal bij je karakter. Want degene die van felgekleurde dingen houdt, is veel meer aanwezig in doen en laten, dan degene die een voorkeur heeft voor zachtere tinten.

Kleurenanalyse in Kleurrijk Marrakesh

En zo kan ik dus mijn adviezen in de praktijk volgen op een buitengewoon kleurrijke reis door de hoofdstad van Marokko. Leerzaam voor de medereizigers, leerzaam voor mij. Lijkt je dat ook leuk om te doen, meegaan naar Kleurrijk Marrakesh? Houd dan mijn nieuwsbrieven en site in de gaten voor een volgend avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *