Smoking jasje nieuwe stijl

Je kunt met de kerst natuurlijk weer je spijkerbroek uit de kast trekken, maar is het niet veel leuker om wat aandacht aan je uiterlijk te besteden?

 

Feestelijk diner, feestelijke kleding. Denk eens aan een smoking jasje, maar dan wel nieuwe stijl. Die zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten.

Vermijd traditionele val

Als je dan toch uitpakt, zorg dan dat je niet je in de tradtionele val stapt van het veilige, maar oh zo saaie, zwarte klassieke smokingjasje. Maak er iets leuks van. Zoek het eens in bordeaux. Denk aan nachtblauw, het nieuwe zwart. Ook kun je kijken naar een jasje met een dessin. Laat je oog eens vallen op fluweel. Tip de Bruin in Amsterdam heeft deze jasjes in zwart, donkerblauw en rood. Toch geen nette broek in de kast? Met dit jasje kun je zelfs je jeans dragen. Vooropgesteld dat deze van goede snit zijn. Het moet natuurlijk wel kek staan!

Teveel kleur?

Vind je kleuren toch te heftig? Zweer je bij zwart? Durf je toch niet helemaal uit je dak te  gaan, maar wil je ook niet te vanzelfsprekend overkomen? Kies dan voor een zwarte smoking met een fluwelen vest eronder. Een fluwelen strik erbij, maakt het helemaal af. Iets spannender kan op een andere manier zoals op de foto is te zien. Zwart met een print. glamour-gothevening-wear-for-men-2012

Wil je nog meer inspiratie? Klik hier.

 

Houd je buik in!

En heren, heb je een buik? Houd die in. Staat zoveel charmanter! En als je dat niet kunt, voor jullie is er ook zogenaamde shapeware. Ondergoed om je buik weg te toveren. Lees er hier meer over.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *