Tijd voor glitter en glim

De feestdagen zijn in aantocht en glim en glitter is weer ‘all over the place’. Leuk, maar ook tricky. Want: glimmende stoffen trekken de aandacht.

 

Verbergen

Soms wil je dat niet. Of niet op alle plaatsen. Bijvoorbeeld: wil je je buikje verbergen? Een vetrolletje hier en daar? Zorg dat de stof rimpelt op de strategische plaatsen. Dan kun je nog steeds mooie glimmende stoffen dragen.32b6223a9433e4eede3236c957f3ae41

Een ander ding is: corrigerend ondergoed. Of in goed Nederlands: shapewear!

Corrigeer onder je goed

Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een soort ondergoed om je kleding zo te dragen dat je eventuele vetrolletjes netjes weggewerkt worden. Of dat je peilloze boezem mooi uitkomt zonder verdwaalde BH-bandjes. Hier zijn enkele prachtige voorbeelden, waarvan ik durf te beweren dat je van sommige het bestaan niet wist! Bekijk alle voorbeelden want dan kom je echt voor leuke verrassingen te staan.

Strategisch

Gladde en glanzende stoffen staan vooral mooi bij een gladde gave huid, en strak glanzend haar. Dus dames van een zekere leeftijd: wees voorzichtig met te veel glim. Je ziet er jonger uit in stoffen met meer textuur, zoals bouclé en gebreide stoffen. Maar je kunt je glim natuurlijk ook strategisch plaatsen. Glim kan namelijk ook in beetjes: Bijvoorbeeld een kraag die prachtig schijnt bij het kaarslicht, een mooie manchet. De onderkant van een jurk. En natuurlijk zijn mooie open schoenen met glanzende panty’s altijd heel feestelijk.

Zwart

Net zoals bij mannen geldt ook hier: doe ’s wat anders dan dat eeuwige zwart. Maar als je het dan toch niet laten kan, dan moet je zeker bij zwart met glans en  glitter spelen. Want niets maakt zo log en zwaar als alleen maar diep, mat zwart. Zeker bij een maatje meer. Dus laat je zelf glitteren en glanzen! Speel met die stoffen en accessoires!

Je bent klaar om te feesten!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *