Beetje leuk ouder worden

Tot je veertigste denk je niet zo na over (een beetje leuk) ouder worden. En dan ineens slaat het toe. Je eerste, echte rimpel of dat ooglid dat niet meer zo strak zit. Dan realiseer je dat de boel wel degelijk gaat verzakken en later merk je dat er nog veel meer verandert. Dat je lijf niet altijd meer zo meekomt zoals je vroeger gewend was. Wies Verbeek blogt en vlogt regelmatig over dit onderwerp.

Een beetje leuk ouder worden

Je kunt Wies veelvuldig vinden op de sociale media, maar ook bericht zij over een beetje leuk ouder worden in de Nouveau, Zin, Libelle en Margriet. En ik heb haar geïnterviewd voor het Vakblad Kleur&Stijl. 

Wies Verbeek blogt en vlogt over hoe je een beetje leuk ouder kunt worden.

BLOW, de naam van haar website, gaat over uiterlijk maar ook over leefstijl. Haar doel is niet de eeuwige jeugd na te streven, want dat lukt toch niet, maar wel hoe je op een fijne manier ouder kunt worden.

Eerlijk commentaar

“Want”, zegt zij, “je kunt wel de hele dag sla eten en veel naar de sportschool gaan, maar er moeten toch ook andere mogelijkheden zijn om een beetje leuk ouder te worden. En zo ontstond BLOW.

Ze doet veel onderzoek, spreekt allerlei deskundigen, test producten en geeft daar eerlijk commentaar op. BLOW gaat in hoofdlijnen om de geestelijke en lichamelijke gezondheid en het uiterlijk. Hoe kun je gezond een beetje leuk ouder worden en zo lang mogelijk een rol blijven spelen in de maatschappij.

Grijs is hot

In de drie jaar dat zij nu bezig is met het onderwerp heeft zij een aantal dingen zien veranderen. Grijs worden bijvoorbeeld. Dat is zoveel meer geaccepteerd voor vrouwen dan pakweg vijf, zes jaar geleden. Zij heeft er zelfs een filmpje over gemaakt: De reis naar grijs.

De reis naar grijs.

interview Wies Verbeek BLOW

lees ook

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *