De 60plus man

Kleurrijk 60plus geldt ook voor mannen. Want jij, als 60plus man, wilt er toch ook kek (blijven) uitzien? Uiteraard geldt dit niet alleen voor de 60plus man. Ook als je (veel) jonger bent, kun je je voordeel met deze tips doen.

 

Op onderstaande foto’s zie je hoe je met kleine dingen er bijdetijds blijft uitzien.  Het is allemaal een kwestie van stylen; naar overeenkomsten zoeken in je kledingstukken en die op elkaar afstemmen. De uitdaging is dat je voorkomt dat je er als een ouwe zak uitziet en tegelijkertijd niet té hip en té artistiek, maar vooral ook niet té jong.

 

Dubbelknoops jasje eigentijds maken

Een dubbelknoopsjasje kan er oubollig uitzien, zelfs als dat strak is gesneden. Dus verhip je uitstraling door bijvoorbeeld een eigentijds shirt eronder aan te trekken. De Floris van Bommel schoenen met honingraatmotief passen perfect bij het shirt.

de 60plus man

Mannen houden van blauw

Mannen houden van blauw. Ik denk dat het de meest gedragen kleur onder de mannen is. 60plus of jonger, elke man heeft blauw in zijn kledingkast hangen. Blauw kan  saai, saai, saai zijn als je niet wat speelt met al die overdaad van dezelfde kleur. Een print in een stof doorbreekt dat al. In de overjas is dat duidelijk te zien. Het klassieke model oogt met deze print spannender. De print in de broek is subtiel, maar toch gaat de stof meer leven dan als de stof een massief blauw in één toon was.

Het shirt is een combinatie van blauw en iets roods; dat doorbreekt ook de hegemonie van al dat blauw. Het jasje is overigens een soort aubergine, niet goed te zien op de foto.

Een leuk detail om je outfit nog een laatste ‘boost’ te geven: pas je schoenveters aan. Net een andere kleur blauw in de donkerblauwe schoenen en je onderdanen lijken net ff spannender, toch? Het leven is eigenlijk zo simpel!

de 60plus man

En wat dacht je van geel?

Je kunt enorm leuk spelen met shirts. Ik adviseer dan ook om veel te investeren in overhemden. Daarmee kun je altijd zonder al te veel moeite een leuke draai aan je uitstraling geven.

Zo’n okergele broek is best lastig om te combineren, dus als je een shirt met een gele stippel tegenkomt, meteen kopen. Toevalligerwijs zitten er ook wat gele stippels in het colbert. Mooie bruine riem erbij en onderaan schoenen in dito kleur en je bent helemaal het mannetje.

de 60plus man

Bel 06 405 97 086 voor advies

Misschien dat je denkt “leuk hoor, maar ik heb zo’n hekel aan winkelen”. Of “waar haal ik de tijd vandaan?”. Bel mij en ik help je in je zoektocht. 0640597086. Of je nu een 60plus man bent of veel jonger!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *