Kleurrijk 60plus

Samen met een aantal dames heb ik Kleurrijk 60plus opgericht. Ons motto is:

“Wij,  Kleurrijk 60plus,  willen ook op onze leeftijd met ons uiterlijk enorm veel levenslust uitstralen. Wij zijn een inspirerend platform waarbij wij willen tonen hoe wij zelf in het leven staan en jou graag adviseren hoe je een wat gedurfder en eigenzinnig uiterlijk kunt ontwikkelen.”

Voel je je aangesproken, volg ons Facebook en Instagram via @kleurrijk60plus. Je kunt ook bij ons terecht voor stylingadvies en een fotosessie.

Mannen, kom ook bij Kleurrijk 60plus

Mannen zijn vanzelfsprekend welkom. Wij willen ook graag de mannen inspireren om er leuk uit te (blijven) zien. In een ander blog geef ik enkele voorbeelden.

Kleurrijk 60plus voor de camera

Graag toon ik jullie aan de hand van onze eerste fotosessie hoe wij ons presenteren. De leeftijd van de dames van deze  groep varieert tussen de 62 en 77 jaar. Update 2020: Intussen zijn we 1,5 jaar met ons drieën: Annemarie van Parreren (70), Erica Pach (69) en Lenny Moeskops (80).

Je kunt op de foto’s zien dat elke vrouw haar eigen stijl heeft. Zo zie je dat iedereen op zijn (de mannen binnenkort hoop ik ook) of haar manier er top kan uitzien. Fotografie Lenny Moeskops; styling Erica Pach.

Man, vrouw: Word ook Kleurijk 60plus

Lijkt het je ook leuk om ook zo’n fotosessie met een aantal mensen te doen?  Neem dan contact op via 06 405 97 086 of info@be-your-best.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Kleurrijk 60plus

Kleurrijk 60plus letterlijk in kleur

Wat kan het je schelen?!

Want laten we wel zijn, als je wat ouder bent, dan kan het je meestal een stuk minder schelen wat een ander van je vindt. Zo zijn al deze vrouwen zich met de jaren gedurfder gaan kleden. Wil jij dat ook, maar weet je niet goed hoe, doe dan een fotosessie met ons. Dan kun je alvast een beetje proeven hoe het is om net ff een stapje verder te gaan met je eigen garderobe.

Kleurrijk 60plus

Ook in zwart/wit kun je kleurrijk overkomen.

Kleurrijk 60plus

Lenny

Kleurrijk 60plus

Janneke

Kleurrijk 60plus

Annemarie

Kleurrijk 60plus

Miriam

10 reacties op “Kleurrijk 60plus

  1. Geweldig! Ik ben 66 jaar, en draag graag rockabilly jurken en petticoats!
    Fijn dat er vrouwen zijn die lekker doen wat ze willen!

  2. Geweldig! Ik ben zelf 67 en ben niet van plan om een grijze/beige muis te worden dus kan ik erg genieten van andere vrouwen die zich met veel plezier en kleur in eigen stijl kleden. En inderdaad ook lak hebben aan wat anderen ervan vinden. Ga zo door Erica….en andere dames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *