Kleurrijk60plus

Samen met een aantal dames heb ik in 2018 Kleurrijk60plus opgericht.In 2024 hebben wij ons als groep opgeheven.

Ons motto was

“Wij, Kleurrijk60plus,  willen ook op onze leeftijd met ons uiterlijk enorm veel levenslust uitstralen. Wij zijn een inspirerend platform waarbij wij willen tonen hoe wij zelf in het leven staan en jou graag adviseren hoe je een wat gedurfder en eigenzinnig uiterlijk kunt ontwikkelen.”

Kleurrijk60plus heeft zich per 1.1.2024 opgeheven. Onze Instagrampagina wordt niet meer bijgehouden dan wel opgeheven. Je kunt nog wel lid worden van de FB pagina. Daar gaat Kleurrijk60plus over alle vrouwen – en een enkele man- die deze leeftijd hebben, niet alleen over de hier genoemde groep.Voel je je aangesproken, volg ons Facebook via @kleurrijk60plus.

Mannen, kom ook bij Kleurrijk60plus

Mannen zijn vanzelfsprekend welkom. Wij willen ook graag de mannen inspireren om er leuk uit te (blijven) zien. In een ander blog geef ik enkele voorbeelden.

Kleurrijk60plus voor de camera

Graag toon ik jullie aan de hand van onze eerste fotosessie in 2018 hoe wij ons presenteren. De leeftijd van de dames van deze  groep varieert tussen de 62 en 77 jaar. Update 2020: Intussen zijn we 1,5 jaar met ons drieën: Annemarie van Parreren (70), Erica Pach (69) en Lenny Moeskops (80).

Je kunt op de foto’s zien dat elke vrouw haar eigen stijl heeft. Zo zie je dat iedereen op zijn (de mannen binnenkort hoop ik ook) of haar manier er top kan uitzien. Fotografie Lenny Moeskops; styling Erica Pach.

Kleurrijk 60plus

Kleurrijk60plus letterlijk in kleur

Wat kan het je schelen?!

Want laten we wel zijn, als je wat ouder bent, dan kan het je meestal een stuk minder schelen wat een ander van je vindt. Zo zijn al deze vrouwen zich met de jaren gedurfder gaan kleden.

Kleurrijk 60plus

Ook in zwart/wit kun je kleurrijk overkomen.

Kleurrijk60plus

Lenny

Kleurrijk 60plus

Janneke

Kleurrijk60plus

Annemarie

Kleurrijk60plus

Miriam

10 reacties op “Kleurrijk60plus

  1. Geweldig! Ik ben 66 jaar, en draag graag rockabilly jurken en petticoats!
    Fijn dat er vrouwen zijn die lekker doen wat ze willen!

  2. Geweldig! Ik ben zelf 67 en ben niet van plan om een grijze/beige muis te worden dus kan ik erg genieten van andere vrouwen die zich met veel plezier en kleur in eigen stijl kleden. En inderdaad ook lak hebben aan wat anderen ervan vinden. Ga zo door Erica….en andere dames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *