De tachtig gepasseerd

In 2021 was ik gastredacteur bij het vakblad Kleur&Stijl voor imagotypes zoals ik. Het nummer was gewijd aan ouder worden. Ik heb toen onder andere Lenny Moeskops geïnterviewd. 

De tachtig gepasseerd

Lenny, Anne-Marie en ik vormen samen Kleurrijk60plus. Je weet wel, dat kleurrijke groepje dames dat jullie graag inspireert om toch vooral te blijven bruisen en goed gekleed door het leven te gaan!

Lenny is de tachtig gepasseerd en niet te stuiten. Ik kan haar soms niet eens bijhouden, terwijl ik toch tien jaar jonger ben. En ze krijgt echt belachelijk veel complimentjes over haar voorkomen ;-), waarover ze natuurlijk verguld is. Ze flirt er graag mee. Dat houdt je ook jong hè, dat mensen je nog steeds zien! Dat je na een zekere leeftijd niet als een grijze muis achter de geraniums gaat hangen en door je spionnetje de wereld bekijkt.

Lenny Moeskops – fotografie ook Lenny Moeskops

Laat je inspireren

Lees dus dit interview en laat je door haar en onze groep Kleurrijk60plus inspireren sprankelend door het leven te gaan, ook als je wat ouder en stijver wordt. Het kan best! Ook als je de tachtig gepasseerd bent en je natuurlijk nog redelijk van lijf en leden bent.

En die tentoonstelling waarover zij verhaalt in het interview, die is er gekomen. Het was weer een geweldig feestje!

interview lenny

Lees Ook

Interview met Petra van Bremen: Vrouwen hebben geen houdbaarheidsdatum

Interview met Wies Verbeek: Een beetje leuk ouder worden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *