De luipaardprint, hoe draag je die?

Al jaren enorm populair, de dierenprints, met name de luipaardprint viert hoogtij in de dameskleding. Luipaarden zijn grote junglekatten die bekend staan om hun kenmerkende gevlekte vachten. Hoewel de luipaardprint op het eerste gezicht wild lijkt, oogt de combinatie van deze neutrale basiskleuren zwart en bruin juist tamelijk rustig.

Veel vrouwen lopen met deze print weg. Dus daarom een beetje aandacht voor dit dessin voor de liefhebbers.

Standaardkleuren luipaardprint

De print is er standaard in de traditionele warme bruintinten, maar bestaat ook in de koelere versies in grijs en zwart.

Hier is een prachtige blouse van Monica Creation te zien. Deze ontwerpster – in Den Haag – maakt mooie kleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleding heeft vrijwel altijd een Afrikaanse touch.

luipaardprint

Prachtige blouse van Monica Creation.  Fotografie: Anne Dijkstra – @De_zus_van_koen op instagram

Je kunt de luipaardprint ook minder klassiek dragen. Collega imagocoach Suzanne Dekeyvere uit Australië kan deze print combineren als geen ander. Ze is te volgen op Instagram

luipaardprint

Suzanne Dekeyvere uit Australië kan combineren als geen ander. Laat je inspireren door haar styling van de luipaardprint.

Luipaardprint in andere kleuren

Zelf ben ik geen groot liefhebber van deze print, toch heb ik in de loop der jaren enkele stukken in deze dierenprint aangeschaft. Uiteraard niet in klassiek bruin, maar in heldere kleuren die beter bij mij passen. Dus hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie om te laten zien dat je niet altijd de gebaande paden hoeft te betreden. Niet qua kleur en zeker ook niet qua styling.

Dus: ter inspiratie

Hier zie je deze dierenprint in turkoois en groen, maar je vindt dit dessin zeker ook in roze en wijnrood. Of misschien zelfs in nog meer kleuren. Gewoon lekker zoeken op internet of gewoon ouderwets in de winkel. Veel succes!

luipaardprint

De luipaardprint is ook in andere kleuren te vinden.

lees ook

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *