De man: het oog wil ook wat

Mannen, verenigt u en ga meer op uw uitstraling letten. Laat eens zien dat er meer is dan simpele blue jeans en T-shirt. Ook als je ouder bent, of juist daarom, is het prettig om je goed te kleden. Het oog wil ook wat. In deze blog wil Hein je graag inspireren. Zoals het mannen vaak betaamt, is het kleurenpalet wat gedekt. Basiskleuren bij mannen zijn vaak grijs, zwart en blauw. En wat wit. Maar ook dat kun je heel smaakvol combineren.

 

Omdat veel mannen ook kennelijk vastgekleefd zitten aan hun blue jeans met shirt, hier een voor en na….hoe je deze blauwe broek een beetje leuk kunt aankleden. Vergroot vooral de foto’s om een goed beeld te krijgen!

Colbert, maar dan anders

Een mooi jasje erop, sjaal over het poloshirt en je krijgt een heel andere man. Een simpel colbert kan elke man verzinnen, maar eentje die net even anders is, geeft toch een ander plaatje. Vergroot de foto, zodat je het colbert nader kunt inspecteren. Wat niet helemaal te zien is dat het jasje ook een mooie glans heeft (tja, amateurfotografen). Dat maakt het extra speciaal. Zonder dat het nou is van “kijk mij hier even opvallend binnenkomen”, want dat willen de meeste mannen niet, toch?

 

FotorCreatedHeincasual

 

Kies een leuk overhemd

Geen zin in dat sjaaltje. Meer een hemdenman? Hier een meer uitgesproken overhemd. En let ook op de schoenveters. Ook met je schoenen kun je dingen variëren.

IMG_8316

De meer “geklede” versie

En dan een iets meer formeel geklede Hein. Lees: geen jeans, maar een ‘nette’ broek. Let op het mooie witte overhemd met subtiel randje langs de knopenrij. Mooie riem en schoenen maken het helemaal af. En heren, met schoenen kun je natuurlijk ook heel erg de blits maken. Er is genoeg keus in de winkels. Gewoon goed kijken!

En afhankelijk van je bestemming en je doel, kun je zónder

IMG_8281

of mét jasje …

IMG_8295

 

Dus… ben je geïnspireerd? Wil je (meer) advies? Aarzel niet en bel 0640597086.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *