Ook bij casual, haar in de krul

Onlangs was ik in Sicilië en daar viel het me meteen op. Zelfs als vrouwen casual gekleed gaan, doen ze wat extra’s. Paar mooie hakken, haar in de krul, lippenstift op. Wil jij ook wat meer van je uitstraling maken? Lees dan door. En vergroot vooral de foto’s door erop te klikken. Je ziet dan veel beter wat er gebeurt…

 

Gooi die eeuwige jeans en die oh zo gemakkelijk zittende trui, zonder kraak noch smaak, in de hoek. Of leuk die kleding juist een beetje op. Geef wat fleur aan het leven en vooral aan jezelf.

Ik ben maar eens in mijn eigen kledingkast gaan rommelen om jullie te inspireren. Van simpel naar meer uitgesproken. Puur ter inspiratie.

Plain Jane

Laten we beginnen met dit simpele grijze jurkje. Niets erop en eraan, zelfs geen kleurtje op de lippen.

IMG_8199

En dan voorzichtig wat toevoegingen, niet te veel kleur. Voor degenen die nog een beetje moeten wennen…. Grijze kousen met een werkje (vergroot de foto om ze goed te zien!). Zwart jasje. De kleur komt met de ketting.

IMG_8210

 

En nu meer uitgesproken. De foto spreekt voor zichzelf:

IMG_8212

En beide om het verschil te zien tussen gematigd en meer uitgesproken:

FotorCreatedErica2

Grijze in plaats van blue jeans

En dan nu de jeans. Zelf bezit ik geen blauwe spijkerbroek. Te saai voor woorden. Omdat 80% van de bevolking die draagt. We zijn hier dus om eens wat anders te proberen. Laat ik je inspireren met een grijs exemplaar. Grijs is een prima basiskleur zoals je in deze blog kunt zien.

Tout simple om te beginnen:

IMG_8227

Nog steeds grijs maar met een bloesje erop. Het andere model, de glanzende stof. Deze dingen geven net dat beetje extra, waardoor de op zich wat saaie jeans net effe anders ogen.

IMG_8235

En nu dan iets meer kleur

En dan nu wat meer kleur. Het beetje blauw in de trui heb ik geaccentueerd door de ketting, haarband en schoenen. Het glitter van de streepjes in de trui vind je weer terug in de ketting.

IMG_8239

Maak een afspraak

Ik hoop dat je een beetje geïnspireerd bent geraakt door deze voorbeelden. Wil je dat ik een keertje in je garderobe kom struinen om meer te maken van je bestaande kleding? Bel me op 0640597086 of email info@be-your-best.nl

 

6 reacties op “Ook bij casual, haar in de krul

 1. Hey wat een fijne Nieuwsbrief!!! 🙂 Ik hou van praktische tips en deze zijn heel goed in beeld gebracht, leuk, leuk.
  Nu nog manlief van een schaaltje overtuigen…maar met deze foto’s gaat het wel lukken 😉
  Dank je wel!
  Veel liefs,
  Simone*

 2. hallo Erica
  kousen met een werkje zijn dodelijk als je dikke benen met rechte enkels hebt
  ik heb een paar prachtige blauwe spijkerbroeken, heel mooi (en vrolijk) met een zwart jasje
  vraag eens aan een fysiotherapeut wat hij/zij van hakken vindt, is vaak niet gezond, en als je lelijk loopt kan ook de mooiste kleding dat niet goed maken.
  iedere keer toch weer leuk om je stukjes te lezen!

  • Leuk dat je reageert Marian. Je hebt gelijk wat betreft die kousen. Hakken idem dito. In deze blog gaat het alleen om suggesties aan te dragen om eens wat anders te proberen met je kleding. In diverse andere blogs heb ik al eens aandacht besteed aan schoenen. Ook aan kousen is al eens een artikel gewijd. Neemt niet weg dat er altijd meer te schrijven is over deze onderwerpen. Daarom is het ook zo leuk om elke keer weer een nieuwsbrief in elkaar te zetten.

 3. Met interesse elke nieuwsbrief gelezen! Zelf ben ik altijd op zoek naar verfraaiende outfit.
  De aubergine-paarskleurige regenjas van wet&dry draag ik met veel plezier en krijg ook waarderende reakties! Heb Uw adres doorgegeven, maar U bent ermee gestopt, helaas.
  Tot een volgende nieuwsbrief graag!

  • Wat leuk om te horen dat de regenjas nog altijd zo goed bevalt. Ik heb ze trouwens nog steeds, mocht iemand belangstelling hebben en je wilt ze doorsturen. Ik timmer er alleen niet meer mee aan de weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *