Geef meer kleur aan je leven

Geef meer kleur aan je leven! Je kleurkeuze zal je gedrag bepalen en tevens je geluksgevoel.  – geschreven door Gerard Korver. 

Meer vrijheid

Wie verlangt er niet naar een wereld van vrede en respect?  En van een grotere vorm van vrijheid, binnen openbare publieke grenzen, om te doen waar je goed in bent? Wie maken de dienst uit in ons dagelijks leven? Wat maakt dat veel mensen politiek moe zijn en zich machteloos voelen om invloed uit te oefenen op het verbeteren van arbeidsomstandigheden, vrije tijd en zo meer? Wie durft er nog te luisteren naar de burger?

Verliezers

De marktwerking in de gezondheidszorg kent tot nu toe alleen maar verliezers. De invloed van fluisteraars, adviseurs en lobbyisten is veel te groot. Wie regeert eigenlijk ons land? De grote bedrijven en financiële instellingen? Zij werken niet voor het geluk van de burgers, zij werken voor hun vermogen ten koste van diezelfde burger. De industrie staat niet in dienst van het welzijn van de mens. Zij is gericht op alleen maar (meer) winst.

De oplossing

De oplossing is een samenleving die de burger weer laat spreken en serieus neemt. Dit boek gaat over tal van  praktische oplossingen die nodig zijn om mensen weer het geloof en het vertrouwen te geven dat zij zich nuttig kunnen maken voor hun leefomgeving in het klein en de maatschappij in het groot. Die nieuwe omgeving wordt bepaald door rechtvaardigheid, geloofwaardigheid en onafhankelijk onderzoek.

Beken je kleur

Als wij een wereld willen waar je kunt doen waar je goed in bent, weet ik zeker dat de samenleving gezonder zal worden en er sprake zal zijn van meer levensgeluk. Wij hebben elkaar nodig in groei, bloei en snoei. Kies je eigen kleur, maak jezelf bekend, beken je kleur, nu!

Bestel het boek hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *