Help, mijn kont is verdwenen!

Ik was altijd zo trots op mijn pronte kont. Niet zo’n platte achterkant zoals bij de meeste Nederlandse vrouwen; ook niet zo aanwezig als bij Surinaamse vrouwen, maar een heel acceptabele Nederlandse derrière die mijn figuur een mooie gevormde bips gaf. Maar help, mijn kont is verdwenen. Nu kijk ik ook tegen een platte achterste aan. Ik ben bang dat mijn billen naar mijn buik zijn geschoven…. Tja, wat doe je dan?

Oefeningen?

Je kunt natuurlijk naar de sportschool gaan. Daar kun je oefeningen doen om je bips weer (wat) vorm te geven. Dat is de beste manier, maar ja, je moet het wel bijhouden, zoals met alles. hoewel dit artikel vooral voor vrouwen is geschreven, is een aantal punten zeker lezenswaardig voor de man. Daarom begin ik met de adviezen die zowel mannen als vrouwen kunnen helpen in het vormen van een prijzenswaardige achterkant.

Stijlen suggereert

Denk jij ook  “help mijn kont is verdwenen”, dan help ik je hier met adviezen hoe je je kunt kleden dat het net lijkt of je meer bil hebt dan in werkelijkheid. Het idee van stijlen is namelijk dat je dingen suggereert die er niet zijn. Je voegt wat toe, je zwakt wat af. In een ander artikel heb ik geschreven hoe je je buik(je) kunt verbergen. In dit geval doe ik suggesties om je achterkant meer vorm te geven. Het aardige is dat billen weer graag gezien worden. Dus je bent meteen “à la mode”, mocht je dat willen.

Zakken

Gelukkig stijgt de taille van broeken weer, wat optisch meer kont suggereert. Als de achterzakken dan hooggeplaatst op je bips zitten, doet dat ook meer derrière suggereren. Let op dat de zakken meer naar het midden zitten dan naar buiten. Als ze meer naar de buitenkant neigen, dan suggereer je bredere heupen. Als je dat wilt is dat natuurlijk juist goed. Anders niet doen, zou ik zeggen.

Strakke kleding omarmt je billen

Een strakke rok of broek, met veel stretch erin, doet je vormen heel goed uitkomen. Je billen worden omarmd door de stof en zo lijkt het heel wat. Als de stof ook nog eens glanst of glimt ((nep)leer bijvoorbeeld), dan lijkt het nog meer! Maar ja, wat doe je als je een buikje hebt, dat je net weer wilt verbergen. Want ja, je lichaam hangt van lichaamsdelen aan elkaar, niet waar? Heb je net het ene gecorrigeerd, loop je tegen de volgende uitdaging aan. Maar goed, doe bijvoorbeeld een bloes aan die je van achteren optrekt en van voren knoopt. Dit is natuurlijk wel een typisch vrouwenadvies, heren! Sorry!

Strak en glanzend, doet de derrière meer lijken!

Ondergoed

Een andere oplossing is natuurlijk ondergoed met nepbillen erin. Of ondergoed die je billen de hoogte in tillen. Waarom ook niet, een BH is ook vaak voorgevormd, dus waarom niet hetzelfde doen met je achterpartij? En ja mannen, ook voor jullie bestaat er zulk ondergoed.

De volgende suggesties zijn alleen op vrouwen gericht.

Plooien en rimpelen

Mijn kont is verdwenen, maar ik kan wel een derrière suggereren door

  • Broek die achterop rimpelt
  • Plooirok
  • Gerimpelde rok

Kortom, alles wat en beetje rimpelt aan de achterkant geeft wat meer volume.

Jasje

Een jasje met een schootje voegt ook wat toe aan de achterkant. Of een bloes die wat in de rug rimpelt dan dan een beetje uitloopt van onderen.

Frivool

Wil je het wat frivoler? Doe dan een grote strik op je achterkant. Ruches doen het ook goed trouwens. Op onderstaande foto doet het contrast zwarte jurk, witte ruches de witte ruches meer naar voren springen. Zo lijkt het wat meer van achteren. Ik denk overigens als de jurk een wat minder donkere kleur had, dat het nog beter zou zijn. Laten we zeggen donkerrood met hardroze ruches. Je moet wel durven natuurlijk!

Ruches suggereren een dikkere kont.

Ik hoop je hiermee voldoende suggesties te hebben gegeven, zodat je nooit meer – of misschien beter gezegd: niet vaak – hoeft te zeggen “Help, mijn kont is verdwenen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *