Help, ik wil geen grote bilpartij

Denk jij nou “help ik wil geen grote bilpartij” dan adviseer ik je het volgende. Wil je juist wel een grotere derrière, dan kun je dit blog lezen. Onderaan nog tips voor mannen.

Vermijd de strakke broek

Ga voor een broek die niet zo strak zit, zoek juist een wijder model. Je hebt mazzel. Die vacuüm getrokken broeken zijn op hun retour en wijde broeken passen juist weer helemaal in het modeplaatje.

Glad van boven en dan mooi afglijdend naar beneden. Heb je toevallig ook nog dijen die je wenst te verbergen dan is dit type broek helemaal voor jou gemaakt.

Een rok die gerend uitloopt, verbergt zowel een grotere derrière als brede heupen. Twee vliegen in één klap dus.

En… draag boven niet iets heel straks, want dat leidt weer de aandacht naar je onderkant. Stel dat de dame op de foto wel een grote derrière had gehad, dan had ze beter een wijdere bloes kunnen aantrekken.

Langere jasjes en tops

Jasjes of tops kun je het beste of over je broek of rok laten vallen. Dus net over de achterkant of juist lekker lang en zwierend. In ieder geval zeker NIET IN de broek of rok stoppen. Is het een kort jasje? Kijk dan uit dat die niet zwaar getailleerd is, want dat loopt weer meer uit van onderen en dan lijkt je derrière juist weer zwaarder. En dat is nou net wat je probeert te vermijden, toch, want zei je niet zojuist ” help ik wil geen grote bilpartij? ”

Speel met kleur en print!

Het is dan ook handig om de broek in een donkerder kleur dan het jasje te dragen. Donker leidt af, licht trekt de aandacht. Een print in de broek die als een soort blur is, lijkt ook je grote bilpartij te verbergen.

Hoge hakken

En als je het aankunt: trek hoge hakken aan. Je benen lijken langer en slanker en je billen staan net ff anders,zodat je bips kleiner lijkt.

Tips voor de man die roept ” help, ik wil geen grote kont! “

Grote bilpartij? Blijf dan weg van té strakke broeken.

Man, ben jij gezegend met dat goddelijke lichaam, waarvoor je waarschijnlijk heel hard gewerkt in de sportschool, dan kun ook jij beter wegblijven van te strakke broeken. Je kunt bij jeans en andere broeken beter gaan voor een tapered model.

De slanke pijpen omarmen je benen en billen zonder dat de broek te strak om je benen en billen zit en je er uitziet als een hansworst. Want je wilt er goed uitzien, maar niet alsof je kleren te klein zijn, toch? Vermijd Italiaanse snit, want die is voor jou te strak gesneden. Kijk eens bij Nederlandse, Scandinavische, Engelse en Amerikaanse merken. Die weten beter wat een grote(re) man is.

Overigens: als je retro of vintage wilt gaan, op de bovenste foto dragen zowel man als vrouw een wijde broek. De manier om het adagium ook voor de mannen “help, ik wil geen grote bilpartij” in de praktijk te brengen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *