Lekker fout met de kerst

Heb je dus wel zin in een pak tijdens de feestdagen, maar ga je gapen bij een smoking, strikje, glimmende schoenen… dan is dit vast iets voor jou.

Ga uit je dak met een kerstpak

Denk je aan kerst, dan denk je aan kerstbomen, sneeuw, sneeuwpoppen, hulst met rode bessen, rendieren, kerststerren en de kleur rood. OppoSuits brengt deze elementen op zeer originele wijze tesamen in een kerstpak. Wat zeg ik: één kerstpak; het zijn er wel drie.  Let ook vooral op de namen van deze pakken en je kunt je wel enigszins voorstellen hoe ze eruit zien. Christmaster, Treemendous en hieronder dan The Rudolph.

product-photo_the-rudolph_1

Wil je iets meer casual? Ga dan voor de foute kersttrui. Keuze genoeg. Bij de Primark kun je al een geweldige kersttrui voor pakweg 15 euro krijgen. Verder vind je bijvoorbeeld op Etsy ongetwijfeld iets van je gading. Vooral voor vrouwen.

primark-kersttrui-1

Swing met een foute kersttrui

En heb je echt zin om uit je dak te gaan, laat je dan inspireren door deze site en geef een Ugly Christmas Sweater’ party. Bekijk ook zeker dit filmpje: The Christmas Jumpers laten zien hoe cool en swingend je kunt zijn met een foute kersttrui. Zelfs als je niet meer de jongste bent!

En dames, ga all the way en doe ook wat met je nagels. 

1800470_751754924898669_2439852545904523340_n

Kerst met Victor en Rolf

Wil je gek doen maar meer met cachet, dan kom je nu uit bij Victor en Rolf. Het designersduo heeft een limited Monsieur ‘Christmas Sweater’ sweater, die exclusief in hun Viktor&Rolf Paris Boutique aan de 370 rue Saint-Honoré wordt verkocht. Prijs is mij niet bekend, maar ik vermoed dat je een gevulde portemonnee moet meenemen.

Vrolijke kerst dan maar!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *