Losse kraag als accessoire – deel 1

Lijkt het je leuk om een trui op te leuken met een bloes? Dat er zo’n leuk kraagje bovenuit piept? Dan kun je inderdaad een bloes onder je trui aantrekken maar vaak gaat dat trekken en bobbelen.

Losse kraag

Gelukkig zijn er tegenwoordig losse kragen. Dus geen gedoe en toch een leuk accent van een bloes.  En ze zijn er natuurlijk in allerlei vormen, van sportief tot romantisch. En allerlei kleuren en zelfs enkele dessins, zoals hieronder te zien. Je kunt ze overal wel krijgen, maar ik vind het merk Idiot du Village heel leuk. Al is het maar vanwege de merknaam. En…

Losse kraag voor vrouwen als alternatief voor een bloes onder een truitje

Losse kragen, ook voor mannen

De losse kraag is er niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen zijn die kragen verkrijgbaar. Weliswaar maar één soort, twee kleuren, maar toch. Ze hebben in ieder geval aan jullie mannen gedacht.

Losse kraag voor mannen, verkrijgbaar in wit en lichtblauw.

Koop de juiste maat

Als je nek 38 cm omtrek heeft, dan is bij dit merk maat I jouw juiste keuze. Heb je een grotere nek,dan ga je voor maat II. Nekken zijn meestal min of meer gelijk bij de meeste mensen, ongeacht hun kledingmaat of gewicht. Als maat I jouw maat is, maar je voelt je prettiger bij een wat lossere kraag, dan bestel je maatje II.

 

Foto’s van producten van Idiot du Village

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *