Stedentrip Kleurrijk Marrakesh

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Marrakesh? Of wil je dolgraag nog een keer terug? Vind je het lekker van a tot z verzorgd te worden? Bijzondere plekken te vinden met de locals? En Marrakesh te bekijken met een kleurrijke blik?  Dan is deze stedentrip Kleurrijk Marrakesh echt wat voor jou.

Tussen 19 en 24 maart  2017 begeleidt Erica Pach deze kleurrijke trip in Marrakesh in samenwerking met Chambres d’Amis.

 

Samen met de ‘locals’

Tijdens de stedentrip Kleurrijk Marrakesh gaan we de stad ontdekken aan de hand van kleur. We werken samen met verschillende ‘locals’ en komen dus ook op plekken waar je als gewone toerist niet zomaar komt.  We benaderen het thema kleur telkens vanuit een ander perspectief. Daarbij ligt de nadruk op jou. Daarom geef ik je tips over jouw persoonlijke uitstraling. Enkele voorbeelden: We gaan na welke kleuren jou het beste staan. Welke kleuren(combinaties) hebben jouw voorkeur en waarom? Hoe zien anderen jou als je bepaalde kleuren draagt?

Programma stedentrip Marrakesh

Hieronder genoemde onderdelen komen in willekeurige volgorde aan bod:

Stedentrip Kleurrijk Marrakesh

  • Van de kleurrijke en levendige medina komen we tot rust in de woestijn, waar als contrast juist weinig kleur te beleven valt. Kijk eens hoe dat voelt. Rust versus drukte. Veel kleur versus weinig kleur.
  • We genieten van een ontspannen lunch in Le Jardin waar je je verbaast over de vele tinten groen in het restaurant.
  • ’s Avonds laten we ons vermaken op het bruisende Jamaa El Fna plein met zijn tientallen eettentjes, slangenbezweerders en watermannen. Via de locals weten we natuurlijk waar je het lekkerst kunt eten.

Stedentrip Kleurrijk Marrakesh

  • In Jardin Majorelle zien we niet alleen de tuin, maar we leren ook over het kleurgebruik in de kunstwerken door wijlen Yves St. Laurent.
  • Op het fabrieksterrein waar ze nog met de hand bakstenen en mozaïeken maken zien we de invloed van kleur van een heel andere kant.
  • Veel kleur valt ook te beleven in de beeldentuin van André Heller. Een andere kleurrijke kunstenaar is de Marokkanse Hassan Hajjaj, die een winkel heeft in Marrakesh.
  • In de souk gaan we fotograferen en bekijken daarna hoe onze kijk op kleur is en wat dat over ons zegt. We komen tot rust op het dak van Maison de Photographie.

Prijs verblijf Kleurrijk Marrakesh

Stedentrip Kleurrijk Marrakesh

Het verblijf voor Kleurrijk Marrakech is € 675 p/p all-in*). Je verblijft in het riad van Chambres d’Amis.

De stedentrip vindt plaats van 19 (aankomst) tot 24 maart 2017 (vertrek).

*)Op basis van een tweepersoonskamer (Dus neem vooral je vriendin, zus, nicht, collega mee!), inclusief ontbijt, 4 lunches en 4 diners, entreegelden, alle vervoer, inclusief van en naar het vliegveld, toeristenbelasting. Exclusief drankjes en fooien. Water en thee in Chambres d’Amis zijn gratis.

Voor een éénpersoonskamer komt de prijs van het verblijf op € 800.

Boek nu voor de stedentrip Kleurrijk Marrakesh!

Boeken voor dit verblijf kan tot uiterlijk 31 januari 2017. Aanbetaling is 50% bij boeking. Restant zes weken van te voren.

Meer weten of direct boeken? Stuur een mail via info@be-your-best.nl onder vermelding van  stedentrip Kleurrijk Marrakesh of bel Erica Pach 0640597086 voor meer informatie.

En vind je het leuk om eerder te komen dan wel langer te blijven? Als er plek is in het hotel, kun je natuurlijk altijd extra nachten boeken.

Advies over vliegreis

De vliegreis is niet inbegrepen. Tickets kun je o.a. boeken via Transavia en Ryanair. Als je besloten hebt mee te doen aan de Kleurrijk Marrakesh, boek je verblijf en vlucht dan zo snel mogelijk. Prijzen van vliegreizen kunnen variëren, als je langer wacht.

 

1 reactie op “Stedentrip Kleurrijk Marrakesh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *