Stijlrecept: Wat trek ik aan?

Stukjes gesneden stokbrood met boter. Op een bord. Bezoekers van de supermarkt proeven gretig. Een stukje blijft maar liggen. Het broodje ziet er nét even anders uit. Nieuwe broodjes komen erbij. Het stukje verschuift naar het midden, de zijkant; het wordt niét gepakt. Totdat er geen keus meer is.

Net als het echte leven

Het is net zoals in het echte leven. Als jij afwijkt binnen de groep waarin je je beweegt, merk je ook dat je niet zo gemakkelijk geaccepteerd wordt.

Denk je er wel eens over na wat je aantrekt, hoe je er uitziet als je een zakelijke bespreking hebt, naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een presentatie geeft? Realiseer je je wel dat als je niet conformeert aan je soort afspraak, aan de groep waarin je je beweegt, dat je het jezelf lastig maakt?

Heb je in de gaten wanneer je overkomt als een grijze muis dan wel als een dominant persoon? Heb je enig idee welk effect het soort kleding heeft dat je draagt, de (combinatie van) kleuren? Denk je er wel eens over na over of er een standaard outfit is of verschilt dat per afspraak, soort klant en situatie? Hoe weet je welke kleding je goed staat?

Stijlrecept

Dit soort vragen en nog meer gaan we samen bekijken als je komt voor een op maat gemaakt advies. Via een ‘stijlrecept’ ontdekken we samen welke soort kledingstijl of uitstraling het beste bij je past. De eerste keer kom ik bij je thuis. Vooraf krijg je huiswerk toegestuurd. Dan stel ik je allerlei vragen en we bespreken het huiswerk. Samen gaan we ontdekken welke soort kledingstijl, welke uitstraling het beste bij je past. Of het nodig is om je kleding in verschillende situaties (enigszins) aan te passen. Hoe je je garderobe op je huidige levenssituatie kunt toepassen. De eerst keer duiken we ook je garderobekast in om te zien hoe we je kledingstijl het beste kunnen toepassen. We vinden we uit hoe we nieuwe combinaties kunnen toepassen. Ook bij mannen!

Deze sessie is de basis voor mijn imagoadvies. Samen kijken we wat je nog meer nodig hebt. Een eerste sessie duurt ongeveer 3 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *