Leuke aanbieding: T-shirts op maat en kleur

Al jaren zoek ik een simpele, mooie antraciet basistop. Denk jij ook wel eens “wat zou het fijn zijn als ik een top in die en die kleur in mijn kledingkast had hangen?” Stop met zoeken; ik heb een website gevonden waar je T-shirts op maat en kleur kunt bestellen. Ik vind deze tops heel fijn en beveel ze van harte aan. Daarom heb ik samen met de leverancier een leuke kennismakingsaanbieding, die geldt van 3 tot en met 23 oktober 2022. Meer info onderaan. 

T-shirts op maat en kleur in 20 variaties

Bij Oog voor kleur en stijl maken ze tops die mooi om je lijf vallen omdat er coupenaden in zitten.

De T-shirts zijn er in twintig variaties

  • Vijf verschillende halslijnen
  • Vier soorten mouwlengtes
  • Vier standaardmaten
  • 50 kleuren
  • En, je kunt de maten laten aanpassen.

Kleurstalen en proefmodellen

Fantastisch toch dat je zo T-shirts op maat en kleur kunt bestellen? Scheelt zoveel gezoek. Mocht je nou denken “is dit nu precies de kleur die ik bedoel?” en “is de maat Large wel mijn maat Large?” Geen paniek: hier kun je bij Oog voor kleur en stijl kleurstalen aanvragen en proefmodellen aanvragen. Dus ik heb de koe bij de horens gevat en heb diverse stalen en twee maten laten komen. Kijken welke maat het beste bevalt. Het materiaal is viscose en voelt heerlijk zacht aan. Ik heb vooral de lengtes van de mouwen aangepast.

Goed opletten bij bestelling T-shirts op maat en kleur

Toen de levering daar was, zag ik dat ik beter had moeten opletten. De standaard T-shirts zijn voor mijn lengte van 1.60 m aan de lange kant. Wat ik zeggen wil is: als je een T-shirt kunt laten aanpassen, neem dan ook de tijd om goed te kijken wat bij jouw postuur past. Overigens heb ik het probleem snel opgelost, zie hier

Schappelijk geprijsd

T-shirts op maat en kleur bij Oog voor Kleur en Stijl zijn zeer schappelijk geprijsd en ze zorgen voor snelle levering. Begin van de week besteld en eind van de week had ik al vijf van de zeven shirts binnen. De andere twee volgden een week later, een beetje korter deze keer :-).

Speciale aanbieding

Van 3 tot en met 23 oktober 2022 geldt een speciale kennismakingsaanbieding. Ga naar de winkel van Oog voor kleur en stijl 

Als je de code Kleurrijk60plus invult dan kun je volgende korting tegemoet zien bij bestelling van deze T-shirts:

  • 2 shirts 10%
  • 4 shirts 20%

Veel plezier met de shirts!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *