Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders

Zo nu en dan doe ik mee aan een uitdaging op Facebook of Instagram. Die uitdaging bestaat deze keer uit “hoe draag je zeven keer eenzelfde kledingstuk anders”. Ook voor mannen, kijk onderaan!

Een te korte witte jurk?

In de winkel pas ik een witte jurk. Hij staat me prachtig en ik ben er meteen verliefd op. Echter, hij is te kort. Ik wil geen jurken of rokken meer boven de knie. Je knieën zijn niet het mooiste onderdeel van je lijf en zéker niet als je ouder bent. Dus ik hang hem terug. Toch blijft de jurk in mijn hoofd hangen en ik bedenk me dat er toch echt een oplossing voor die te korte lengte moet zijn. Had ik niet al eens eerder zelf een stukje geschreven over hoe een te korte jurk of rok toch door te dragen? Zonder die lelijke knieën te zien?

Terug naar de winkel. Het helpt mee dat de jurk van prachtige kwaliteit is, gemaakt van mijn favoriete zomerstof linnen én een koopje. Gekocht in de Amsterdamse tweedehandswinkel Studio Onrust

Winkel in je eigen kledingkast!

In mijn hoofd heb ik al enkele ideeën hoe deze jurk te stylen. Nu kondigt die uitdaging zich aan op Facebook. En dus ga ik winkelen in mijn eigen kledingkast. Wat een feest! Hieronder zeven keer eenzelfde kledingstuk anders gestyled. En ongetwijfeld zijn er nog meer mogelijkheden. Laat je inspireren en duik je eigen kledingkast in om beter te kijken naar de mogelijkheden om je kledingstukken te combineren. Je garderobe is vele malen groter dan je denkt. Veel plezier daarmee en mocht je hulp nodig hebben? Ik maak graag nieuwe combinaties voor je. Bel me op 0640597086.

Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders

Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders

Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders

De middelste foto laat zien dat de witte blouse onder de jas op de rechter foto zit.

Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders Zeven keer eenzelfde kledingstuk anders

lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *