Man en tas


Ze zeggen dat door de strakkere broeken steeds meer mannen een tas meenemen. Je kunt niet meer van alles in je zakken kwijt zonder dat je eruit als een soort bobbelmans. De tas is dan ook voor de man een uitvinding.

 

Tassen. Van klassiek tot stoer. En tamelijk voorspelbaar meestal in naturel of zwart. Ik wil niet te veel tijd besteden aan de standaardtassen die je zelf ook wel kunt googlen. Ik wijs je wel graag op de Engelse site www.menstylefashion.com. Die laat altijd de prachtigste kwaliteitspullen zien, dus ook de mooiste mannentassen. Van ‘gewone’ kantoortas tot prachtige weekendtassen. Om je vingers bij af te likken, zo mooi.

Gekleurde tassen

We gaan eerst op zoek naar de gewone gekleurde tas.

pablo-baldini-leren-aktetas-crimson-groen

Dan tassen die van bijzondere materialen zijn gemaakt. Zoals deze stoere tas van brandslangen die werden gebruikt om branden te blussen in Estland.

messenger-bag-600x6001_front

Rugtassen

En dan heb je naast de gewone handtas natuurlijk de rugzak. Ook in alle soorten en maten. Deze eerste twee varianten van Sketchbook kun je ook best bij een pak dragen. Vooral die rechtse straalt door zijn stof wel een zekere zakelijkheid uit. Maar het blijft wel een rugzak. Dus let op je totale uitstraling. En bedenk je of je dit wilt of dat je dan toch liever een tas meetorst.

FotorCreated2

Dan nog tassen die geïnspireerd zijn door Mondriaan.

Links via Zazzle. Rechts Aliosha Backpack Calf – Louboutin

Net een cowboy

Heb je echt geen zin in een tas of rugzak, maar wil je toch je spullen meenemen? Probeer de holstertas. Als een soort cowboy draag je dan je waardevolle spullen onder je oksel(s). Als je je tasje niet volpropt, kun je het onder je colbert verbergen. Niemand ziet het. En dat is net de bedoeling!

FotorCreated3

En last but not least. Dit kan ook nog. Voor als je ook echt ‘into bretels’ bent. De laatste twee zijn hier te vinden

1385818363-928

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *