Modieuze mondkapjes in tijden van Corona

Corona beheerst ons leven momenteel. Hoewel ik graag op de hoogte blijf van alles, word ik het ook wel zat. Dus mijn motto is: blijf ook lachen bij Corona. Dus hierbij ter inspiratie enkele creatieve uitingen op dit gebied, met name de modieuze mondkapjes vliegen om je oren.

Mondbescherming voor mannen

Deze kleermaker maakt de mondkapjes bij je pak, dus uit dezelfde stof. Ik weet niet of je nu veel pakken draagt, maar als je de deur uitgaat in pak is dit wel zo stijlvol.

Ik vermoed dat als alles onder controle is, veel mensen uit voorzorg mondbescherming gaan of blijven dragen. Kun je dat maar beter stijlvol doen, toch?

Mondbescherming voor vrouwen

Hoedenmaakster Mirjam Nuver maakt voor de vrouwen bijpassende, modieuze mondkapjes bij haar hoeden. Ook heel stijlvol. Ze zijn gemaakt van katoenen batik van de mooie stoffen winkel Capsicum. Ze zijn van dubbel materiaal zodat er een extra filter ingevoegd kan worden. Ze zijn goed wasbaar en hebben zachte verstelbare elastische bandjes.
Te koop bij Mirjam Nuver hats en bij Capsicum. Alle twee te vinden in Amsterdam.

Mirjam Nuver maakt mondkapjes bij haar hoeden

Voor alles: blijf lachen, geniet van de dingen die er nu zijn. ÉN: wees voorzichtig voor jezelf en je omgeving.

Mondkapjes zoals ze ook kunnen zijn. Een modieuze uiting in bange tijden.  Model Jane Hebiton. Foto van Chris Benson (@chrisbenson_wrks)

En laat je vooral inspireren door de creatieve mondkapjes zoals Jane Hebiton uit Perth, Australië ze maakt. Kijk op haar Instagram account voor meer creaties @jane.ofthe.wild.urban.wardrobe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *