Accessoires zijn de slagroom op de taart – voor vrouwen

Je kunt dezelfde kleding er heel anders laten uitzien als je de accessoires verandert.  Accessoires zijn de slagroom op de taart. Beelden spreken meer dan woorden, dus hier gaan we dan.

Je kunt je uitstraling en/of je kleding volstrekt veranderen door accessoires toe te voegen. Links oogt door het petje en de sieraden iets sportiever dan de rechtse outfit. Door kleine stijlveranderingen kun je een andere uitstraling creëren. Bedenk wat je wilt en versier jezelf daarna adequaat; accessoires zijn de slagroom op de taart!

Zelfde kleurtonen

Als je  in dezelfde kleurtonen blijft, dan kun je best veel verschillende dingen combineren. Prints, sieraden, kousen. Ondanks alle schmuck oogt het geheel (redelijk) rustig.

De mode is wat drukker en gedurfder geworden, dus is het belangrijk dat je op het voorstaande let. Het oogt pas druk (en misschien zelfs overweldigend) als je verschillende kleuren en verschillende prints in verschillende kleursterktes bij elkaar gooit. Dan kan het clownesk worden.

acccessoires zijn de slagroom op de taart

Het zit in de details: dezelfde schoenen, maar links met een extra geel flapje, een kleur die weer terugkomt in de halsketting en de sjaals. – fotografie Lenny Moeskops

acccessoires zijn de slagroom op de taart

Stippels en strepen herhalen zich op de linkse foto, waardoor een soort ritme in het geheel ontstaat. Rechts zie je dat je het shirt ook als accessoire gebruiken door het om te knopen. – fotografie Lenny Moeskops

 

Hieronder is het verschil tussen de ene en andere outfit iets duidelijker. Dat komt o.a. door de kleurverschillen en de hoeden. En niet te vergeten: de brillen. Bij elke outfit liefst een bijpassende bril. Dat kan een dure hobby worden, dus je kunt het ook beperken tot de kousen, sieraden, schoenen en hoed. En dat alles kun je zelf zo duur of goedkoop maken als je wilt.

En weet, welke leeftijd je ook hebt: kleed je goed en vergeet nooit, maar dan ook echt nooit: Accessoires zijn de slagroom op de taart. En je kunt het zo rustig en zo druk doen als je het zelf wilt maken. En ik kan je erbij helpen. Bel 0640597086.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *