Tweedehands mannenpakken

Ben jij iemand die graag pakken draagt of ken je iemand die liefhebber is? Iemand die duurzaamheid een warm hart toedraagt en dus wel eens een gebruikt pak wil kopen? Ik stuitte laatst op Resui, een Haarlemse winkel voor tweedehands mannenpakken.

 

“Miljoenen pakken hangen in Nederland ongebruikt in de kast, terwijl er nog jaarlijks honderdduizenden nieuwe worden geïmporteerd,” aldus oprichter Mandemaker.

Tweedehands mannenpakken

Kwaliteit is belangrijk

Ondernemer in maatpakken Piter Mandemaker heeft Resui opgericht tijdens de lockdowns van 2020 en 2021.  `Ik heb de corona periode benut om iets nieuws te bedenken met focus op maatwerk en duurzaamheid. Onder de naam Resui zijn we begonnen met tweedehands pakken in te kopen en vooral in de showroom te verkopen. Kwaliteit vindt Mandemaker belangrijk. Daarom vind je bij Resui geen polyester in zijn pakken; alleen wollen pakken worden in zijn assortiment opgenomen.

Webshop tweedehands mannenpakken

In januari 2023 lanceert Resui aanvullend een webshop. De webshop krijgt meerdere slimme functies. Zo kunnen klanten het best passende pak vinden met behulp van zelf ontwikkelde ‘suit selector’-software. Op basis van maatgegevens van de klant maakt de software een voorselectie pakken.

De tweedehands pakken worden helemaal in orde gebracht voor de verkoop

Tweedehands mannenpakken aanleveren

Mocht je ook denken “ik heb nog een pak in de kast hangen dat prima is maar dat ik niet meer draag”. Mensen kunnen ook pakken aanleveren. Natuurlijk zijn daaraan voorwaarden verbonden. Meer informatie? Ga dan naar deze pagina

Meer initiatieven tweedehands mannenpakken

Overigens zijn er meer initiatieven op de tweedehandsmarkt voor pakken. Deze websites zijn meer een marktplaats voor herenpakken en allerhande tweedehands spul voor de man. Dus hier moet je het helemaal zelf uitzoeken. Het is maar wat je wilt!

  • Zalando verkoopt gebruikte jasjes, broeken en pakken.
  • Er zijn kledingplatforms waar van alles aan tweedehands wordt aangeboden. Pakken van Zara tot en met Dolce en Gabana. Fashiola.be en Kleding.nl zijn twee van dit soort platforms.

lees ook

Vintagewinkel voor mannen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *