Zet een baret op in de feestmaand december

Een baret is een leuke accessoire. Dus zet een baret op tijdens de feestmaand december! In onderstaande filmpjes zie je hoe vrolijk en feestelijk je er kunt uitzien met zo’n hoofddeksel. En let op: de baret gaat ook heel goed bij mannen.

Andere kleurencombinaties voor de man

Patries, ook bekend als @hollandschmeisje is dol op baretten en laat op Instagram regelmatig zien hoe je een baret kunt stylen. Nu, voor Be-Your-Best, heeft ze een speciale Kersteditie gemaakt. Met extra glitters en glimmers voor de vrouw en leuke kleurencombinaties voor de man.

 

Een baret kan lekker warm zijn op je hoofd, maar je kunt zo’n hoofdbedekking natuurlijk ook wat leuker aankleden. Zeker in de feestmaand december kun je er letterlijk wat schitterends van maken. Weest niet bevreesd mannen, voor jullie houden we het redelijk rustig op dat vlak!

Filmpje 1 – Hoe zet je een baret op je hoofd?

Patries laat je in het eerste filmpje graag zien hoe je een baret op verschillende manier op je hoofd kunt zetten.  Daarna toont ze hoe je met eenvoudige versierselen op de baret een Kerstsfeertje kunt oproepen, echte “Kitchmas”, want je moet het natuurlijk niet allemaal te serieus nemen.

Mannen kleden zich in het algemeen wat minder opvallend dan vrouwen. Daarom heeft Patries een mooi ensemble voor hem bedacht in ton-sur-ton, met de baret als uitgangspunt. Vervolgens in filmpje 1 weer aandacht voor de vrouw: Patries maakt de baret anders door een voile te gebruiken. En ook die voile kun je verschillende manieren draperen. Laat je inspireren!

Filmpje 2 – Matchy-matchy

In filmpje 2 gaan we ‘matchy-matchy’ tijdens de feestmaand december en ver daarna. Patries heeft accessoires bij elkaar gezocht die qua kleur bij elkaar passen. Interessante kleurencombinatie voor de man: donkerblauw en aubergine. Heel smaakvol en weer eens wat anders dan alleen donkerblauw voor de mannen, toch? Daarna volgt nog een mooie kleurencombinatie. Alles om jullie mannen te inspireren anders te combineren.

En als laatste weer aandacht voor de vrouw om de feestmaand december nog feestelijker te maken via je baret!

 

HIeronder nog een collage voor de mannen. Kun je op je gemakje bekijken hoe je zo’n baret op je hoofd kunt zetten, welke kleurencombi’s mogelijk zijn en hoe je andere accessoires toevoegt.

 

lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *