Oog voor stijl

Inspiratie nodig om je bijzonder te kleden? Koop het het boek Oog voor Stijl van MisjaB.  MisjaB fotografeert vrouwen en mannen boven de 50. Mannen en vrouwen die er stijlvol en net even anders eruit zien. Natuurlijk kun je ook je voordeel doen met dit boek als je veel jonger bent. Er goed gekleed uitzien is niet aan leeftijd gebonden.

Oog voor stijl en Kleurrijk60plus

Met twee van mijn medeleden van Kleurrijk60plus sta ik er ook in. Wij werden gefotografeerd voordat onze groep bestond, dus we vielen al op.

Boeklancering Oog voor Stijl

Eén van de sprekers was Arno Kantelberg, niet de minste in mannenmodeland. Elke zaterdag schrijft hij in het Volkskrant magazine zijn commentaar op een geklede heer. Hij zei dat dit de eerste keer was dat hij zich op een feestje “underdressed” voelde.

Dus hier laat ik een aantal mensen uit het boek zien, die op het feestje van de publicatie van Oog voor Stijl aanwezig waren. In het boek zijn ze natuurlijk fantastisch gefotografeerd en kun je alles lezen over de ins- en outs van de manier waarop je je kunt kleden.

Het boek is te krijgen in de boekhandel maar ook bij bol.com

Oog voor Stijl

Een man kan ook best een pittig gekleurd colbert aan.

Oog voor Stijl

Een lange jas in plaats van een kort colbert kan zo elegant zijn. Hier zijn de genodigden in gesprek met MisjaB (links)

Oog voor Stijl

Als je goed kijkt, zie dat de man een jasje aan heeft dat van achteren veel langer is dan van voren. Beetje op een rokkostum gebaseerd.

Oog voor Stijl

Twee totaal verschillende ruiten. Rechts de Schotse ruit; de dame links draagt van top tot teen de Burberry ruit. Zelfs haar kousen zijn in die specifieke ruit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *