Opdoffen tijdens de feestdagen

December komt er weer aan en dan wordt de neiging de glitters uit de kast te trekken weer enorm groot. Tegenwoordig kun je gelukkig het hele jaar door glanzende en sprankelende kleding aanschaffen, dus je hebt vast wel wat in je garderobe hangen  voor het opdoffen tijdens de feestdagen. Dit geldt vooral voor vrouwen, maar mannen, haak niet af. Hier volgen ook tips voor jullie.

Steeds vaker wordt er gepraat over hoe slecht de kledingindustrie voor het milieu is. Dus hier de volgende suggesties waarbij je je leuk kunt opdoffen tijdens de feestdagen zonder de wereld verder naar de knoppen te helpen. Ik hergebruik – om in de terminologie te blijven – een aantal artikelen die ik eerder heb geschreven

Geen nieuwe kleding kopen, maar ….

Kijk naar je accessoires

Voor de vrouwen

opdoffen tijdens de feestdagen

Een stola in plaats van een jasje

Met de feestdagen is het bijvoorbeeld een heel leuk idee om je kleding te verfraaien met losse manchetten.

Opdoffen tijdens de feestdagen kan ook met een mooie stola. Zeker als je een prachtige jurk aanhebt, waarbij een jasje niet zo fraai staat.

Vanzelfsprekend kun je helemaal uit je dak gaan met kettingen, oorbellen, armbanden en wat dies meer zij. Het moet vooral glitteren en glanzen!

Voor de mannen

Sjaals zijn een prachtige, feestelijke toevoeging. Hier één van Sepehr Maghsoudi

  • Je kunt bijvoorbeeld je uiterlijk verfraaien met manchetknopen, een pochet, een mooie hoed. Ik weet niet of iemand nog manchetknopen draagt of wil dragen, maar je valt zeker op als je het doet. Hier tips uit de oude doos.
  • En natuurlijk dragen mannen ook broches, toch?
  • Wat dacht je van een mooie sjaal voor binnen. De stropdas ligt al zo lang in de ban dat een sjaal een leuk alternatief kan zijn. De sjaals van Sepehr Maghsoudi zijn van de prachtigste materialen gemaakt. Heel geschikt voor de feestdagen.
  • Overigens zie je ook wel dat stropdassen en sjaals gecombineerd worden. En wil je toch een beetje lollig doen, hier is een ruime keuze aan kerstdassen, strikjes en pochets. Sommige zijn zelfs heel smaakvol.

Een sprankelende decembermaand gewenst.

Feestelijke sjaals voor mannen en vrouwen

Mannensjaal van Sepehr Maghsoudi. Kijk in zijn webshop. Je moet wel even doorscrollen voordat je bij de sjaals bent, maar dan heb je ruime keuze. Ook voor vrouwen. Je kunt ook zijn winkel in Hoorn bezoeken. Muntstraat 7 in het centrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *