Panty’s, een geweldig accessoire

Ik heb er al vaker over geschreven: panty’s zijn een geweldige accessoire. Denk je ‘saaaai, zo’n zwart of grijs jurkje?’ Doe kousen erbij en je ziet er meteen flitsend uit.

We beginnen met de gemakkelijkste kleur: zwart.

Omdat ik zo dol op kousen ben, heb ik verschillende foto’s om je te tonen hoe ze een outfit opvrolijken. Misschien is het soms te uitgesproken naar je smaak, maar kijk daar een beetje doorheen. Het gaat vooral om de inspiratie om je kledingstijl eens anders te benaderen en op te vrolijken.

Kwaliteitstips

Omdat ik ze de laatste jaren steeds vaker kousen koop, merk ik duidelijk kwaliteitsverschillen. Die leuke panty’s op de markt voor, zeg maar, drie voor een tientje, NIET DOEN.
Waardeloze kwaliteit. Ze gaan pillen en na een tijdje trek je ze uit elkaar, zo slecht zijn ze geweven. Goede panty’s beginnen bij een eurootje of 12, 13.
En let op: 20 dernier en dunner is behoorlijk kwetsbaar, ga voor 40 dernier of hoger.

Wil je echt uit je dak gaan qua panty’s en sokken, bezoek dan de winkel Nic Nic (ook Socks we love geheten) in de Gasthuismolensteeg 5 in Amsterdam (achter de Dam). Ze hebben ook een website.

Kleur op kleur met een extra patroon in de panty’s doorbreekt de eenheid van kleur en verlengt toch optisch je kleine gestalte.

Nog meer pantytips, zie hieronder. Ook tips over de verschillende merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *